S Coachingom za vodje v sebi poiščete vire, ki okrepijao vas in vašo karizmo In je seveda coach sposoben priti zraven
9KI Coaching, Vojko J Kalan, Kamnik, Cesta dr. Tineta Zajca 17, Osrednja Slovenija, 1241, SI. +386 40 691 006
Povej še drugim, kajti vsak potrebuje Coacha
Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail

Povej naprej

Coaching s pomočjo Astrologije je hitrejši in bolj uspešen. Astrologija je pomembna za vse, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost nase.
Vodja je lahko coach

Zame ni boljše poti kot coaching.

- manager v medijih

Več informacij

Vi ste že voditelj.

Vsak človek je voditelj. Vi, ki se zavedate, da ste lahko še boljši voditelj, vi, ki čutite, da hočete doseči več. Vi, ki sprejemate odgovornost. Ki se zavedate, da svet lahko popeljete naprej tako, da vodite veliko množico ljudi, ste na poti do velikega voditelja.

Zato v 9KI coachingu ne učimo kompetenc, ne učimo veščin vodenja, popeljemo vas na pot, kjer od sebe zahtevate in dobite največ. Kajti kot coach vas v celoti podprem in vam pomagam, da se podprete še vi. Nato zmagujete. In, če želite, lahko postanete tudi vodja.

Coaching za voditelje

Coaching za vodjo

Športnik je voditelj.

Sebe že dan za dnem, tedne, mesece in leta vodi na treninge in k obvladovanju telesa in duha.

In pri športniku je vse doseči - lažje. Kajti športnik vedno pozna svoje cilje: kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne. In, ko človek pozna cilje, coaching teče hitro in gladko.

Coaching za športnike dostikrat delam na terenu: na igrišču, v naravi, pred, med treningom in po njem.

Zato športniki, ki se odločijo za coaching poletijo...

Več informacij

Coaching za športnike

Športnik je vodja. Coaching je za športnika pomemben

Coaching je prilagojen klientu in njegovim ciljem tako, da v času, ki mu je namenjen, doseže kar največ.

Življenjski coach prisluhne

Življenjski coaching uporabimo za karierni coaching; coaching za izbiro življenjskega cilja; coaching za izbiro partnerja,…

Kot vsi drugi Coachingi v 9KI Coachingu, je tudi življenjski coaching - osebni. Cilje coachinga postavi klient že ob začetku coachinga, bolj natančno pa jih opredeli in oblikuje že v prvi seansi s pomočjo kovča.

V procesu življenjskega coachinga, klient tudi postaja coach. Predvsem kovč zase, pa tudi coach za svojo okolico. Okolica hitro opazi spremembe. Klient opazi spremembe: neprenehno rast, neprenehen razvoj na poti uresničevanja življenjskih ciljev..

Več informacij Žvljenjski coaching je za vsakogar

Življenjski coaching

Življenjski Coaching, Poslovni Coaching, Coaching za vodje, coaching za športnikeCoaching s pomočjo Astrologije je hitrejši in bolj uspešen. Astrologija je pomembna za vse, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost nase.Moderen Coach s tradicijo - S prastarimi in modernimi prijemiVojko Kalan - Življenjski Coach in Astrolog, Huna praktikModeren Coach s tradicijo - S prastarimi in modernimi prijemi
9KI CoachingCoachingSam Svoj CoachVeč informacij